vanliga-fragor

Vanliga frågor om Klimadynon

Vanliga frågor om att behandla klimakteriebesvär med Klimadynon

Här listar vi svar på vanliga frågor och sånt som är bra att veta om att behandla klimakteriebesvär med Klimadynon.

Klimadynon används för att lindra symtom som värmevallningar och kraftiga svettningar i klimakteriet. Att dämpa symtomen kan ge färre problem under dagtid och göra det enklare att sova på natten.

Klimadynon kan användas av vuxna kvinnor i klimakteriet som vill dämpa besvär som värmevallningar och kraftiga svettningar.

Ta inte Klimadynon om du är allergisk mot något ämne i läkemedlet, är gravid eller ammar. Om du har eller har haft problem med levern, behandlats för eller genomgår behandling för bröstcancer eller andra hormonberoende tumörer eller om du tar östrogener ska du alltid prata med din läkare innan du påbörjar behandling med Klimadynon.

Klimadynon tas på morgonen och kvällen. Du ska ta 1 tablett 2 gånger om dagen. Tabletterna ska sväljas hela tillsammans med ett glas vatten. Använd inte Klimadynon i längre än 6 månader utan att rådfråga din läkare.

Läkessilverax är ett extrakt ur roten från växten Cimicifuga racemosa, som fungerar som den verksamma substansen i Klimadynon. Behandlingen framställs med en skonsam metod och patenterad teknik som bevarar rotens värdefulla ingredienser. Extraktet har välgörande och balanserande funktioner som visat sig vara särskilt effektivt mot klimakteriebesvär som vallningar och kraftiga svettningar.

Ta 1 tablett 2 gånger om dagen (morgon och kväll). Tabletterna ska sväljas hela tillsammans med ett glas vatten. Använd inte Klimadynon i längre än 6 månader utan att rådfråga din läkare.

Ja, Klimadynon finns på apoteken. Du hittar behandlingen på butikshyllan eller i webbutikerna.